Бившият футболист на Барселона Макси Лопес проговори за известната си семейна драма, позната в цял свят. Нападателят бе зарязан от жена си, която тръгна с най-добрия му приятел и сега звезда на Интер Мауро Икарди.

Лопес проговори за отношенията си с него и бившата си Уанда Нара пред вестник "Кларин", обявявайки малко известни и много шокиращи факти.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"За всичко, което се е случило, има причина. След развода избрах да живея по-спокойно, за да защитя децата си. Един ден те ще станат големи и ще разберат кой какво е правил.

Смених няколко клуба в Италия, само за да съм близо до тях, но и сега ги виждам рядко. Често не мога да ги чувам и по-телефона. Когато са с мен Уанда звъни поне 100 пъти, за да ни прекъсва. Последният път пътувах 20 часа, за да ги видя, а тя ми даде... два часа.

Трудно се говори с нея, а от това страдат децата. Най-често комуникацията ни е с адвокат.  Какви са отношенията ми с Икарди? Понякога той се държи по-зле от Уанда. Наскоро се обадих на сина ми за рождения му ден, а той взе телефона и каза, че не е сега моментът да говорим. Какво мога да си кажа с такъв човек", разказа Лопес.