Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Трансферът на Кристиано Роналдо от Ювентус в Реал (Мадрид) е сензацията на лятото, а майката на португалеца Мария Долорес Авейро разкри, че завръщане на сина ѝ в Манчестър Юнайтед не е било възможно.

„Не беше възможно той да се завърне в Манчестър“, сподели Мария Долорес Авейро, която признава, че се е надявала да види сина си отново с екипа на „червените дяволи“.

„Слуховете, че съм искала Кристиано да се върне в Манчестър, са лъжи. Това просто не е истина. Много съм щастлива от неговия избор. Вчера беше много щастлив ден за нас. Моят син ще направи Ювентус още по-голям клуб. Това е ново предизвикателство и нов живот. Той се наслаждаваше на престоя си в Реал (Мадрид), но се нуждаеше от ново предизвикателство", допълни майката на португалеца.

Кристиано Роналдо игра за Манчестър Юнайтед от 2003 до 2009 година, след което премина в Реал и в последните три сезона триумфира в Шампионската лига. Той се превърна в легенда на „кралете“ и водещ голмайстор за всички времена с 450 гола във всички турнири.