ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ето как прогнозираха мача представителите на efbet Лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Милан спечели трудно с 1:0 при гостуването си на Лацио в първи мач от 27-ия кръг на италианската Серия "А". В 76-ата гол на „росонерите“ не бе признат заради тънка засада на Рафаел Леао, но в 88-ата минута Ноа Окафор донесе трите точки на гостите срещу завършилите с осем души на терена "орли".

Домакините бяха близо до гол в осмата минута, когато Матиас Весино засече хубаво центриране на границата на наказателното поле и нанесе нелош удар, който обаче премина точно до десния страничен стълб. До края на първата част се водеше основно битка в средата на терена и едва в добавеното време се стигна до добро положение. Кристиан Пулишич напредна и стреля от границата на наказателното поле, но вратарят на домакините Иван Проведел спаси.

След почивката в 57-ата минута Лацио остана с човек по-малко на терена, след като Лука Пелегрини извърши нарушение, за което получи жълт картон, който бе втори за него и той се насочи към съблекалните.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

В 75-ата минута Рубен Лофтъс-Чийк получи златна възможност да даде аванс на Милан, след като стреля от воле, насочено точно под напречната греда, но Иван Проведел внимаваше и направи невероятно спасяване. Секунди след това Чиро Имобиле можеше да отбележи за Лацио, напук на численото неравенство, след като засече великолепно подаване на Густав Исаксен, но ударът му от няколко метра премина покрай левия страничен стълб. Малко след това Рафаел Леао бе изведен по перфектен начин в наказателното поле, навлезе навътре и стреля, топката рикошира в крака на Марио Хила и влезе във вратата на Лацио, но се оказа, че Леао е бил с малко зад гърба на отбраната и голът не бе зачетен от ВАР.

В 88-ата минута след сериозен карамбол в наказателното поле на домакините топката се озова в Ноа Окафор, който нанесе силен шут, Проведел се намеси, но не успя да спаси и Милан спечели трите точки. Дълбоко в добавеното време на срещата Лацио остана с девет души на терена, след като Адам Марушич отправи груба реплика към главния съдия Марко Ди Бело и получи директен червен картон. Малко след това Матео Гендузи също бе изгонен и остави отбора си с осем души на полето.

С победата Милан събра 56 точки на третото място във временното класиране, едва на една зад втория Ювентус. Лацио пък остава на осмата позиция с актив от 40 точки, на осем зад последния тим в топ 4, който към момента е Болоня.

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!