Попълнете търсена ключова дума или фраза

Милан с лесен домакински успех ВИДЕО

https://blitz.bg/sport/italiya/milan-s-lesen-domakinski-uspekh-video_531105.html Blitz.bg/Sport

"Росонерите" сразиха Фрозиноне на "Джузепе Меаца"

снимка: Getty Images/Gulliver
1 от 1

Милан победи с лекота у дома Фрозиноне с 3:1 в мач от италианската Серия "А".

През първото полувреме Милан успя да наложи своята воля и поведе в резултата. Домакините имаха шанс да реализират първи гол в 35-ата минута. Юнус Муса получи хубав пас в наказателното поле и нанесе удар към вратата, но уцели гредата.

В 43-ата минута Лука Йович бе на точното място в наказателното поле на гостите и с мощен удар отбеляза за 1:0.

Малко след началото на второто полувреме Милан вкара и второ попадение. Стражът на Милан Майк Менян даде изключително точен дълъг пас към Кристиан Пулишич, който се озова сам срещу вратаря и успя да отбележи за 2:0.

В 74-ата минута Минал на практика реши мача си. Фикайо Томори успя да се разпише и резултатът стана 3:0. Домакините изпълниха по по-различен начин, топката бе върната назад, центрирана в наказателното поле, където топката бе свалена към Томори и той мушна топката в мрежата.

Гостите стигнаха до почене гол в 82-ата минута. Тогава Марко БРешанини изпълни пряк свободен удар и вкара топката в мрежата на домакините за 3:1.

„Росонерите“ продължават да бъдат на трето място в класирането с 29 точки, изоставайки на 3 точки от Интер и 4 точки от Ювентус. В същото време Фрозиноне е в средата на класирането с 18 точки.

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!

Още по темата

Коментирай

0 Коментара