ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Интер допусна шокираща домакинска загуба от Монца с 0:1 в мач от 30-ия кръг на италианската Серия "А" и не успя да се възползва от грешната стъпка на градския съперник Милан в борбата за място в топ 4. Българският национал Валентин Антов изгледа срещата от резервната скамейка на гостите.

"Нерадзурите" доминираха през първата част, но създадоха само едно интересно положение в 24-ата минута, когато Хоакин Кореа получи топката в наказателното поле и нанесе удар по земя, който обаче бе спасен от вратаря Ди Грегорио.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

След почивката в 57-ата минута домакините отново застрашиха вратата на Монца. Ромелу Лукаку получи центриране отдясно и нанесе удар с глава, който обаче бе спасен от Микеле Ди Грегорио.

Домакините имаха сериозни претенции за дузпа в 70-ата минута, като ВАР преразгледа ситуацията, но бялата точка не беше посочена. Осем минути след това Патрик Киурия центрира от корнер, а Лука Калдирола се извиси най-високо в наказателното поле и шокира домакините, пращайки с глава топката в мрежата на Андре Онана.

До края на мача играчите на Симоне Индзаги натиснаха, но така и не успяха да предотвратят издънката.

След загубата си „нерадзурите“ са пети във временното класиране с 51 точки и на две зад Милан, а Монца е 12-и с 38.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК