Халфът на Лацио и Италия Матия Дзакани не си поплюва и за по-малко от година връзка със сексбомбата Киара Насти може да се похвали с годеж и бебе.

27-годишният футболист падна на колене и поиска ръката на своето момиче по време на романтична вечеря на свещи край морския бряг.

“Искам го, да, да, да! Нямам търпение да бъда твоя съпруга“, написа Киара (24) в Инстаграм, където се радва на 2 милиона последователи. Преди да омае Дзакани, инфлуенсърката топлеше леглото на плейбоя на Рома Николо Дзаниоло, с година по-малък от нея.

Winbet - победата е емоция! (18+)

“Тя е фантастична жена. Гордея се, че я имам до себе си, защото ми вдъхва жизнерадост“, похвали се неотдавна Матия, а относно нейната популярност коментира: „Аз съм доста резервиран по отношение на личния си живот, но нейната работа е публична, така че се стараем да има баланс“.

Медиите на Апенините обаче са на мнение, че влюбените са прекрачили границата с начина, по който обявиха на света, че ще имат син. Двамата организираха шумно парти на „Стадио Олимпико“, в което участваше диджей, а след като Дзакани шутира към вратата, оттам се разхвърчаха сини лентички. На видеостената пък светна надпис: „Момче е!“. Цялото това изпълнение бе квалифицирано като пълен кич, но Киара отвърна на атаката с атака: „Никога не сте виждали подобно нещо и просто завиждате. Ние не само изживяхме най-емоционалния и специален момент в живота ни, но го направихме и много оригинален“.

Относно светкавичната бременност на блондинката Матия обясни: „Киара и аз си казахме, че искаме да имаме дете и след 2-3 седмици то беше готово. Това беше неописуема страст. Много мощна и бърза страст“.