Интер допусна изненадваща загуба с 1:3 при гостуването си на Удинезе в среща от седмия кръг на италианската Серия "А".

Миланският гранд поведе в 1:0 още в петата минута с гол на Николо Барела. Удинезе обаче изравни в 22-ата след автогол на Милан Шкринияр

В 30-ата минута Бастони засече от воле топката, която Джеко му свали, но Силвестри внимаваше и изби. Минута след това Симоне Индзаги направи интересна двойна смяна, като извади Мхитарян и Бастони и пусна на техните места съответно Галярдини и Димарко.

Интер натисна в началото на втората част и в 53-тата минута Дъмфрис засече с глава центриране от корнер на Димарко. Топката тупна в земята, след което прескочи вратата. Две минути след това Джеко прати топката във вратата, но попадението правилно бе отменено заради засада на босненеца.

В 63-тата минута Удинезе имаше огромна възможност. Брозович сгреши, което даде възможност на Ловрич да стреля от границата на наказателното поле. Получи се лек рикошет, след което топката се насочи до гредата, но Ханданович успя да я избие в корнер.

Десет минути след това гостите имаха и късмет, след като удар на Деулофеу срещна лявата странична греда.

В 85-ата минута обаче обратът стана факт, след като Яка Бийол засече с глава центриране на Деулофеу от корнер. Топката влезе в далечния ъгъл за 2:1. Де Фрай, който се появи като резерва, изпусна своя съперник и имаше сериозна вина за това попадение.

В третата минута на добавеното време Торгай Арслан се разписа за крайното 3:1, отбелязвайки след плонж и удар с глава.

Удинезе временно поведе в класирането с 16 точки, докато Интер с шести с 12.