ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Последният в Серия "А" Кремонезе няма победа в първенството от началото на сезона, но хвърли нова бомба в турнира за Купата на Италия и след Наполи елиминира и Рома с 2:1 на "Олимпико", за да се класира на полуфинал срещу Фиорентина. Треньорът на домакините Жозе Моуриньо беснееше край страничната линия и бе на ръба на изгонването, след като при изоставане с два гола на няколко пъти той и неговите играчи имаха претенции за дузпа, но не получиха такава. 

Римските "вълци" взеха инициативта и в 13-ата минута Бенджамин Техирович стигна до прецизно подаване в наказателното поле, овладя топката и нанесе добър удар по земя, но вратарят Мухамаду Сар спаси.

Кремонезе получи дузпа в 28-ата минута за нарушение на вратаря Руи Патрисио. Съдията потвърди решението си и след преглеждане на ситуацията с ВАР, а Сириел Дисерс реализира от бялата точка. До края на полувремето домакините не успяха да отвърнат на удара.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

След почивката в 49-ата минута гостите от Кремона удвоиха аванса си, след като Зеги Челик обърка вратите и прати топката в собствената си мрежа. Домакините натиснаха и в 77-ата минута бяха близо до гола, но след удар на Тами Ейбрахам топката срещна лявата греда.

Едва в четвъртата минута от добавеното време Тами Ейбрахам прокара хитър пас към Андреа Белоти, който с хубав удар се разписа, но нямаше време за нещо повече и само фиксира крайния резултат.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК