ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Нови шокиращи разкрития се появиха по огромния тото скандал със звезди на италианския национален тим, а допълнителните факти могат да усложнят ситуацията на замесените, съобщават La Repubblica и La Gazzetta dello Sport.

В разследването на прокуратурата в Торино има сведения, че съотборниците и хора от треньорския щаб на Ювентус са били наясно с тежката зависимост на Николо Фаджоли. Има доказателства за чатове на тема зaлaгaния между бившия капитан на „бианконерите“ Леонардо Бонучи, сега в РБ Лайпциг, и самия Фаджоли, макар и без индикации за престъпления.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Според италианските медии направилият самопризнания Фаджоли за няколко месеца е профукал повече от милион евро. Целта на неговите адвокати е да се постигне споразумение със Спортната прокуратура за намаляване на тригодишната санкция, предвидена за професионални футболисти, които слагат пари на състезания на FIGC (италианската футболна федерация), УЕФА и ФИФА.

Що се отнася до Сандро Тонали, той е готов да признае гафа си пред прокуратурата. Футболистът на Нюкасъл, Николо Дзаниоло, Николо Фаджоли и Никола Залевски са четиримата, за които за момента се твърди, че са нарушавали закона, залагайки през нелегални платформи.

Тонали и Дзаниоло дори бяха освободени от лагера на “скуадра адзура”, след като бяха посетени от полиция. Двамата са били привлечени към нелегалните залагания от Фаджоли.