Новият шеф на Ивайло Чочев в Палермо Пол Бакалини показа по време на официалното си представяне като президент нещо специално, което го свързва с клуба от Сицилия. Той разкопча ризата си пред журналистите и показа къде на гърдите близо до сърцето е най-новата му татуировка. Малко абстрактно, но напълно разпознаваемо е логото на клуба. 33-годишният бивш радио и телевизионен водещ е направил това посред нощ в 01:41 часа преди представянето му. Негов бивш колега почукал на вратата и го попитал дали би го направил, а Бакалини не се поколебал и веднага се съгласил.

Това е не е единствената татуировка на новия президент на Палермо. Почти цялото му тяло е покрито с татуировки и той е горд с този факт. Той редовно позира за снимки, разкриващи татусите по тялото му. На една от тях Бакалини е в кухнята полугол, покрит само с една кърпа, и яде спагети. На друга пък позира с лимони пред зърната на гърдите си.

Пол Бакалини наследява „убиеца на треньори” Маурицио Дзампарини. 75-годишният бивш бос на тима от Силиция уволни над 30 треньори в рамките на 14 години.

Досега Бакалини не се е занимавал с футбол, но познава Дзампарини от миналата година покрай преговорите на неговата фирма за купуването на клуба. „Аз съм тук, за да пренеса моята енергия и моята любов в града. Надявам се, че ще продължим да играем в Серия „А”, което все още е постижимо. Ако не, имаме и план Б”, сподели новият бос на тима по време на пресконференцията за представянето му, направено от бившия президент Дзампарини.

Бащата на Бакалини е американец, а майка му е италианка. В Италия той започва като радио и телевизионен водещ, рабоtи като DJ в MTV, а за телевизията на Силвио Берлускони се изявява като комик. Той определено се нуждае от хумор при новите си задачи. Палермо е в зоната на изпадащите и води тежка битка за оцеляване в елита.

ВСИЧКО ЗА ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А"