ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Федералният апелативен съд в Италия официално отне на Ювентус 10 точки от актива му в Серия "А". След повторната санкция „старата госпожа“ има вече 59 точки и се смъкна на седмото място.

„Бианконерите“ бяха признати за виновни в изкуствено завишаване на трансферни суми, за да увеличат капиталовите си печалби. Именно поради тази причина през януари клубът беше лишен от 15 точки от местната федерация, но през април това решение беше отменено от Италианския олимпийски комитет и случаят беше върнат за преразглеждане.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+)

Изслушването по делото Prisma се проведе днес в Рим, като прокурорът Джузепе Кине изложи своя случай и предложи наказание от 11 точки, но в крайна сметка бяха отнети с една по-малко.

На теория Юве може да подаде още една жалба, но като се има предвид, че клубът вече е нарушил член 4, обхващащ честната игра, е малко вероятно тя да бъде успешна.

От друга страна, бившите клубни ръководители Павел Недвед, Паоло Гаримберти, Асия Грациоли Вениер, Кейтлин Мери Хюз, Даниела Марилунго, Франческо Ронкалио и Енрико Велано получиха оправдателни присъди по повдигнатите обвинения.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!