ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

39-годишната Тамара Писноли, екссъпруга на бившия италиански национал Даниеле де Роси, беше осъдена на седем години и два месеца затвор. Заедно с нея присъди получиха Франческо Камелите и Франческо Милано. Съдът в Милано се произнесе по казуса с грабеж, изнудване и нанасяне на телесни повреди след почти 10 години разследване.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Случаят е от 2013 г., когато Де Роси вече е разведен с Писноли и сгоден на настоящата си съпруга Скара Фелбербаум. Тогава Тамара и нейни съдружници продават лиценза на фотоволтаична система за 80 000 евро от предприемача Антонело Йефи. След това обаче те вдигат цената на 150 000 евро и настояват Йефи да доплати разликата.

Предприемачът отказва да извади допълнителната сума и затова е нападнат и отвлечен в апартамента на Тамара. Там Писноли го заплашва, че ако не плати, ще бъде убит. Затова тя трябвало да плати само 10 000 евро на албански мафиот. Впоследствие Антонело Йефи е пребит и носът му е счупен. Той от своя страна подава жалба в полицията и е започнато разследване.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК