Президентът на Сампдория Масимо Фереро обеща да си обръсне главата, ако днес неговият тим победи Рома. Срещата е в 16:00 часа българско време. Фереро е римлянин и фен на „вълците“ или поне е бил такъв преди да купи „моряците“.

„Ако спечелим, ще си обръсна главата в телевизионно шоу тази вечер. Много пъти съм бил сред феновете на Рома и съм си купувал различни артикули. След това, когато имах повече възможности, съм си купувал абонаментна карта и за по-скъпи места“, признава Масимо Фереро пред „Теле Радио Стерео“.

„Настоящият отбор на Рома е много силен и разполага с фантастични играчи. За тях победата днес е задължителна, ако се целят в Скудетото, Шампионската лига и строеж на нов стадион. Нашите амбиции са по-скромни и успех днес не е важно условие. Ние обаче разполагаме с треньор като Марко Джампаоло, а това означава, че ще се борим с всек

В началото на седмицата Масимо Фереро обяви, че предпочита компанията на президента на Лацио Клаудио Лотито пред тази на шефа на Рома Джеймс Палота.

„Познавам Лотито. Той е много готин. Има коремче и говори гръцки. Прилича на истински професор. Никога не съм виждал Палота, но ако днес го видя на стадиона, ще го поздравя. Футболът е моят бизнес, но ако гледаш мач единствено с мисълта за финансова печалба, това ще е смърт за спорта. Обичам футбола, защото е като театър“, призна президентът на „моряците“.

ВСИЧКО ЗА ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!