ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ето как представителите на Ефбет лига прогнозираха мача в новата игра на БЛИЦ Звездна лига 

Рома победи Интер с 2:1 като гост в голямото дерби на 8-ия кръг на италианската Серия "А".

Домакините тръгнаха мощно и Един Джеко се разписа още в десетата минута, но попадението му бе отменено заради засада. Десет по-късно Хакан Чалханоглу също пропусна за Интер след удар от дистанция, преминал на сантиметри от гредата.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Миланският гранд продължи да създава голови опасности на всеки десет минути и при третия опит успя да поведе. Федерико Димарко се освободи, пое топката и откри резултата в 30-ата минута (1:0). Минути по-късно Един Джеко пропиля чудесна възможност за втори гол.

Рома се събуди след 38-ата минута, в която Спинацола и Дибала пропуснаха да изравнят. Аржентинската звезда все пак успя да възстанови равенството в 39-ата минута след пас на Спинацола (1:1).

Интер бе по-близо до втори гол след почивката и пропиля две добри възможности в 63-ата и 67-ата минута, но Чалханоглу и Аслани не бяха точни.

Четвърт час преди края Рома стигна до обрат с гол на Крис Смолинг, който се разписа с глава (2:1). Попадението бе преразгледано с ВАР, но съдията не намери основание да го отмени.

В последните минути "вълците" пропиляха още две добри възможности за гол, дело на Ейбрахам и Мади Камара, но резултатът се запази.

Така Рома вече е на четвърта позиция в таблицата с 16 точки, докато Интер има 4 по-малко и заема седмото място.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК