Сасуоло и Торино завършиха 1:1 в двубой от 24-ия кръг на италианската Серия "А". Точен за домакините бе Андреа Пинамонти, а за гостите – Дуван Сапата.

Мачът на „Мапей“ започна по страхотен начин, като домакините поведоха още в 5-ата минута, когато Маркус Педерсен направи прехвърлящо подаване, с което намери Андреа Пинамонти в наказателното поле, където той от десетина метра я прати в мрежата на торинци.

Само 4 минути след това „биковете“ изравниха. Раул Беланова намери добре непокрития в наказателното поле Дуван Сапата и колумбиецът преодоля Андреа Консили.

След вихреното начало, двата отбора рязко дръпнаха ръчната и започнаха да действат на сигурно, заради което и чистите голови положения пред двете врати рязко спаднаха.

В 81-ата минута домакините имаха шанс да решат срещата в своя полза, но Ваня Милинкович-Савич се отличи със страхотно спасяване при удар на Арманд Льорианте.

Сасуоло имаше още едно добро положение до края на мача, но удар на Грегоар Дефрел от дистанция в 90-ата минута не намери очертанията на вратата.

С това равенство „неровердите“ събраха 20 точки и се изкачиха на 16-ото място във временното класиране, докато „биковете“ са 10-и с 33 точки.

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!