ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Сериозно напрежение разтърси италианския шампион Наполи, след като адвокатът на звездата Виктор Осимен – Роберто Календа, заплаши със съдебни действия клуба. Причината за всичко е видео, споделено на официалния профил на неаполитанците в „Тик Ток“, което е счетено за подигравателно към нигерийския нападател.

На кадрите се вижда как Осимен се моли на съдията на мача с Болоня (0:0) да му даде полза. Реферът наистина дава такава, но 24-годишният футболист я пропуска. Видеото е придружено с коментар и субтитри с думите на нигериеца: „Дайте ми дузпа, моля“. Впоследствие публикацията е отстранена от социалната мрежа.

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

„Случилото се е недопустимо. Видеото, осмиващо Виктор, първо беше публикувано, а по-късно изтрито. Това е сериозен инцидент, който уронва имиджа на футболиста и задълбочава тенденцията на негативни нагласи към него, която включва злонамерени публикации в медиите и публикуване на фалшиви новини. Запазваме си правото да предприемем правни действия, за да защитим Осимен“, коментира Календа.

Самият футболист се разграничи от Наполи, като изтри повечето снимки с екипа на италианския шампион в „Инстаграм“, но остави тези с националния отбор на Нигерия.

Скандалната ситуация придоби нови размери, след като се разбра, че в профила на Наполи в „Тик Ток“ има още по-обидно за Осимен видео. В него звездата на отбора е сравнена с кокосов орех. Текстът гласи: "Аз не съм момче, аз не съм момиче, аз съм кокосов орех".

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!