Полицейските органи във Флоренция се задействаха, след като заваляха страшни заплахи по адрес на сръбския нападател на Фиорентина - Душан Влаховив. Пред дома на играча ще има патрули, които да осигурят спокойствието му. Самият играч не е поискал да бъде защитаван от органите на реда.

На клубната база на „виолетовите“ тифозите опъната банери с обидни надписи, а част от тях звучат като заплахи за живота на играча.

"Твоите бодигардове няма да се спасят. Ц*ганино, с теб е свършено! Влахович – малко ц*ганско л*айно!", пише на част от банерите.

Причината за острата реакция на феновете е очакваният трансфер на сърбина по посока Ювентус. В предишните 4 години по този път минаха и други лидери на "Ла Виола" - Федерико Бернардески и Федерико Киеза.

Душан Влахович има 24 мача за Фиорентина във всички турнири, реализирал е 20 гола и има 4 асистенции от началото на сезона.

Фиорентина, Ювентус и сръбският нападател вече са се разбрали са сделката, но тя се забавя заради това, че е заразен с коронавирус и не може да премине медицинските тестове в Торино.