Италианският бизнесмен Джампаоло Поцо, който е собственик на три елитни европейски клуба – Удинезе, Уотфорд и Гранада, е разследван за укриване на данъци. Информацията беше потвърдена от семейство Поцо. Заради общия си бос трите клуба често разменят играчи.

През февруари радио „Кадена СЕР“ обяви, че в испанските офиси са фамилия Поцо са влезли разследващия органи, които са провели 30-часово проучване на документи след искане от италианските власти.

Според информациите финансовите власти са открили фалшиви документи за имиджовите права на няколко футболисти. Тези документи са използвани, за да се плащат комисиони на агентите на играчите в Англия.

„Истина е, че тече разследване в Италия срещу Джампаоло Поцо, което е основано на материали от испанските му офиси. Италианските власти водят разследването, тъй като не приемат доказателствата, че в последните 15 години г-н Поцо живее в Испания и там плаща всичките си финансови задължения“, обявиха от семейството на бизнесмена.

„Кадена СЕР“ обяви, че тече разследване и срещу президента на Уотфорд Рафаеле Рива, което е основано на изтекли информации от сайта „Футбол Лийкс“.

 Резултати, програма и класиране в Италия - ТУК !!! 

  Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!!

  Резултати, програма и класиране в Испания - ТУК !!!