Милан продължава с отчайващото представяне напоследък, след като днес отново не успя да победи. "Росонерите" взеха само точка от гостуването на Фрозиноне от 18-ия кръг на Серия "А" - 0:0. 

За тима на Дженаро Гатузо това е четвърти пореден мач в първенството без победа, както и без отбелязан гол. "Росонерите" не са вкарвали в Серия "А" от вече 380 минута, което е повече от шест часа. Така Милан изравни негативния си рекорд от 1984 година. Именно преди 34 години грандът от Милано последно не успя да се разпише в четири поредни мача от Серия "А". 

След отпадането от Олимпиакос в Лига Европа, а и днешната поредна издънка в шампионата на Италия, логично столът на Гатузо се клати все по-сериозно и нищо чудно много скоро ръководството на Милан да се обърне към друг треньор.

В днешното гостуване на Фрозиноне няколко голови положения пропиля Гонсало Игуаин. 

Най-запомнящата се ситуация беше в 39-ата минута. Тогава Камило Чиано изправи феновете на домакините на крака, вкарвайки топката в мрежата на Донарума. Реферът Марко Гуида първо зачете гола, след което се допита до системата ВАР и отсъди фаул срещу Хакан Чалхоноглу, отменяйки попадението.

ИТАЛИЯ, СЕРИЯ "А" - СЕЗОН 2018/2019