Каляри обърна Парма с добавеното време и спечели драматично с 4:3 в мача им от 31-ия кръг на италианската Серия "А". До 91-ата минута гостите водеха, но в крайна сметка домакините ликуваха и продължават битката си за оцеляването в елита заедно с Торино, Беневенто и Фиорентина.

Джузепе Пецела (5) вкара първия гол за "дуковете" с удар от границата на наказателното поле. В 27-ата минута бе отсъдена дузпа за игра с ръка в наказателното поле на Парма, но след намесата на ВАР съдията Паоло Валери отмени решението си. Малко след това Юрай Куцка (31) бе изведен от Андреас Корнелиус и мушна топката във вратата на домакините за 0:2.

Тимът от остров Сардиния успя да намали резултата с гол на Леонардо Паволети (39), но след почивката Парма отново върна преднината си от два гола. Денис Ман (59) бе точен за 1:3, но драмата предстоеше. Разван Марин (66) вкара за 2:3 с удар от границата на наказателното поле.

В 74-ата минута Ясмин Куртич направи уникален пропуск и не успя да върне аванс на гостите, които въпреки това се виждаха победители и в началото на добавеното време. Гастон Перейро (90+1) обаче изравни с прекрасен удар от границата на наказателното поле, а секунди след това Парма имаше златен шанс отново да поведе, но Михайла пропусна срещу вратаря Викарио, който спаси удара му. В ответната атака Гастон Перейро центрира към Алберто Чери (90+4), който с глава донесе победата на Каляри.

Малко по-рано в съботния ден Сасуоло победи Фиорентина с 3:1 и вече диша малко по-спокойно в долната половина на таблицата. Сампдория срази Верона със същия резултат, а Кротоне отстъпи с 1:2 на Удинезе в други срещи от кръга.