Легендата на Рома Франческо Тоти, който подписа договор за още един сезон, сподели, че се е обвързал с клуба за следващите шест години и ще заеме поста на технически директор.

„Много съм щастлив, защото след тази година като играч, аз ще имам още шест години като директор. Предпочитах тази специална роля, ръководството се съгласи и съм изключително щастлив “, коментира Тоти пред клубната телевизия.

„Новият договор е сбъдната мечта за мен. Винаги съм искал да завърша кариерата си, носейки през цялото време фланелката на един клуб - Рома. След като говорих с президента Палота, съм още по-решен да останем задружни и да постигнем големи неща", добави Принца на Рим и обяви, че иска догодина да триумфира с титлата.

"Вярваме, че ще станем шампиони през следващата година. Надявам се в последната ми година като футболист да празнуваме заедно. Говорих с президента и му казах, че ще направя всичко възможно, за да спечеля титлата. Сега ще се насладя на ваканцията си. Искам, когато се върна да бъда напълно фокусиран върху новия сезон и представянето си“, добави капитанът на Рома.