Сексапилната Уанда Нара разкри какво точно иска нейният съпруг и голмайстор на Интер Мауро Икарди, след като му бе отнета капитанската лента и дълго време не е играл за „нерадзурите“ заради контузия.

"Не искам да говоря по случая, защото всичко, което кажа, се интерпретира погрешно. Искам най-доброто за Мауро. Той иска да остане в Интер”, заяви Уанда Нара за телевизионното футболно шоу Tiki Taka.

„Избрах да си партнирам с адвокат, който е фен на Интер, за да постигнем примирие с ръководството. Не съм искала никакво публично обяснение от клуба. Аз съм фенка на Интер и както всички други се ядосвам на това, което чета. Очевидно е, че всички се чувстват зле. Ще дойде денят, в който Мауро ще говори и ще обясни всичко. Тогава много неща ще се променят. Мауро демонстрира на терена със сълзи и себераздаване, че е футболист, който винаги дава всичко за фланелката”, продължи съпругата на аржентинския нападател и негов агент.

„Проблемът с коляното му не е измислен. Той реши да се лекува, защото в момента не се чувства значим за отбора. Лекува се 24 часа от 24. Надявам се, че този случай ще се разреши. Повтарям: “Мауро иска да остане в Интер и да продължи кариерата си в този клуб”, завърши Уанда Нара.

ИТАЛИЯ, СЕРИЯ "А" - СЕЗОН 2018/2019