Българският национал Ивайло Чочев е играч, който ще прави разликата между Палермо и останалите отбори в Серия „Б”, след като тимът изпадна от елита на Италия, твърди „Кориере дело Спорт”. Вестникът подчертава качествата на българина в специален материал за него.

„Новият стил на Палермо още не е известен, но Чочев ще е един от играчите, които ще правят разликата с конкурентите и ще играе решаваща роля при представянето на сицилианците. Българинът, заедно с Рисполи и Несторовски ще са водещите фигури в тима на Палермо. Чочев има 4 гола през този сезон, за Купата на Италия срещу Бари на "Ренцо Барбера" през август, както и попадение срещу шампионите от Ювентус, Торино и Аталанта”, пише изданието за халфа.

„Бившият играч на софийския ЦСКА е един от стожерите в тима, а договорът му е до 2020 година, което гарантира бъдещето му в състава. Чочев умее да използва силните си страни и се очаква да е един от водещите футболисти, които да помогнат на Палермо да се завърне в елита”, допълва италианската медия.