Президентът на Милан Силвио Берлускони е уволнил треньора на тима Синиша Михайлович, гръмнаха медиите в Италия. Босът е бил крайно разочарован от петте поредни мача на „росонерите“ без победа и решил да освободи сръбски специалист.

Според информациите мястото на Михайлович ще бъде заето от бившия играч на Милан и настоящ треньор в Примаверата на тима Кристиан Броки. 40-годишният специалист е бил на 3-часова среща с босовете, на които са се обсъдили детайли по неговия договор. Броки е подписал с Милан до края на сезона, като в зависимост от постигнатите резултати в този период, от клуба ще решат дали да се обвържат за дългосрочен период с бившия полузащитник.

Очаква се Кристиан Броки да води днешната тренировка на Милан, преди която да бъдат съобщени официални кадровите промени.

В момента Милан се намира на шеста позиция във временното класиране с актив от 49 точки. Тимът е на 7 пункта от местата, даващи право на участие в евротурнирите. Сезонът за клуба все пак може да завърши с отличие, тъй като на 21 май „росонерите“ играят финал за Купата на Италия срещу Ювентус. 

 Резултати, програма и класиране в Италия - ТУК !!!