ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Ювентус спечели с 1:0 домакинството си на Фиорентина от 22-ия кръг на Серия "А". Единственото попадение в срещата реализира Адриен Рабио в 34-ата минута. При удара на френския национал топката беше избита от вратаря Пиетро Терачано, но технологията на голлинията сигнализира в часовника на съдията Майкъл Фабри и той зачете попадението.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Бианконерите" вкараха и втори гол. Той обаче беше отменен с помощта на ВАР. Сърбите в състава на Юве Филип Костич и Душан Влахович комбинираха, снажният нападател излезе сам срещу Терачано и се разписа. Прегледът на мониторите обаче показа засада.

Също така имаше засада и при красивия изравнителен гол на Фиорентина, дело на резервата Гаетано Кастровили в 89-ата минута. При центриране отляво топката падна на границата на малкото наказателно поле, но повторенията показаха, че Лука Раниери е извършил нарушение, а и част от ръкава му е в засада. Помощниците на Майкъл Фабри не се наеха да му подскажат решение и той лично отиде край тъча, за да се увери, че трябва да отмени попадението.

В петата минута на добавеното време Мойс Кийн пропусна да вкара за Ювентус, след като се размина с попадение и по-рано в срещата.

В заключителните минути "виолетовите" доминираха и се наложи Войчех Шчесни да се намесва решително. По-рано пък на два пъти Мануел Лукатели трябваше да чисти топката пред голлинията. В крайна сметка "Старата госпожа" записа втора поредна победа в първенството и се изкачи на деветото място с 29 точки. Фиорентина има 24 и заема 14-ата позиция.

Припомняме, че Ювентус се срина сериозно в Серия "А", след като от актива на отбора бяха отнети 15 точки заради грешно отчитане на пари за трансфери.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!