Удинезе и Ювентус завършиха зрелищно 2:2 в мач от първия кръг на италианската Серия „А“.

Масимилиано Алегри се завърна начело на „бианконерите“, които пропиляха аванс от два гола през второто полувреме, след като Пауло Дибала (3) и Хуан Куадрадо (23) се разписаха през първата част.

Вратарят Войчех Шчесни провали гостите, помагайки и за двата гола на „фриуланите“. Първо полският страж направи дузпа в 51-ата минута, която Роберто Перейра реализира. В 83-ата минута пък Шчесни сбърка при преса на домакините и след рикошет в Стефано Окака топката достигна до Жерар Деулофеу, който се разписа на празна врата за крайното 2:2.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Кристиано Роналдо се появи като резерва в 60-ата минута на мястото на Алваро Мората и в добавеното време вкара топката в мрежата, но след намесата на ВАР голът не бе признат заради тънка засада на португалеца. В последните секунди на редовното време Мануел Локатели дебютира за „старата госпожа“, заменяйки Родриго Бентанкур.

В друг мач от кръга по същото време Болоня надви драматично гостуващия Салернитана с 3:2, като съдията показа три червени картона, два от които за домакините.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕТО В ИТАЛИЯ ВИЖ ТУК !!!