Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо ще пропусне гостуването на новака Беневенто в Серия "А" тази събота от 19:00 часа българско време На португалеца ще бъде дадена почивка, а по всяка вероятност в състава на Андреа Пирло ще се завърне защитникът Леонардо Бонучи.

"Защитата ни няма да е същата, защото Алекс Сандро го нямаше два месеца. Той все още е малко уморен, но ще дойде с нас в Беневенто. Късметлии сме, че Леонардо Бонучи се върна и тренира със състава. Кристиано ще си почине, защото е малко уморен след толкова много мачове и не планираме да го вземем за двубоя с Беневенто. Виждам Аарън Рамзи като атакуващ халф, той ме изненада. Интелигентен играч е и винаги се позиционира добре при всякакви ситуации. Виждам го на тази позиция, защото той е много добър в намирането на открити пространства", заяви Пирло пред клубната телевизия.

Роналдо конкурира шведския нападател на Милан Златан Ибрахимович за голмайсторския приз в шампионата, но тази седмица няма да добави нови попадения на сметката си. Ибрахимович е контузен и също няма да играе.

РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А"