Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет Лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Ювентус спечели с 1:0 гостуването на Фиорентина в мач от 11-ия кръг на италианската Серия "А".

Гостите стигнаха до попадение още при първата си сериозна опасност. В 10-ата минута Филип Костич пусна чуден пас към Фабио Мирети, който се възползва от ситуацията, засече топката и отбеляза за 0:1.

Последва натиск на Фиорентина, но без попадение. В 29-ата минута Николас Гонсалес получи хубав пас и стреля от средно разстояние, но Шчесни спаси.

В продължението на първото полувреме Фиорентина пропусна още една възможност. Лука Раниери стреля с глава, но не уцели вратата.

Нещата не се промениха през втората част. Въпреки това Ювентус можеше да вкара гол при втория си удар за вечерта. Федерико Киеза стреля, но Пиетро Терачано спаси.

В 60-ата минута Роландо Мандрагора проби в наказателното поле и падна, но реферът не отсъди дузпа. Проверката с ВАР също показа, че няма 11-метров наказателен удар.

Домакините продължиха да натискат и да пропускат шансове, а Ювентус създаде ново положение едва във втората минута от добавеното време. Тогава Пиетро Терачано направи чудесно спасяване след удар на Андреа Камбиазо.

Така Ювентус взе трета поредна победа и остана втори с 26 точки, доближавайки се на две точки зад лидера Интер. Фиорентина е на осма позиция със 17 точки.