Сасуоло излъга у дома Ювентус в мач от 30-ия кръг на италианската Серия "А". Единственото попадение вкара Грегъри Дефрел (64).

Срещата в спокойно темпо, което се пренесе в цялото първо полувреме. През първата част двата отбора не създадоха кой знае какви ситуации и логично се оттеглиха на почивка при резултата 0:0. 

В 20-ата минута Максим Лопес подаде на Байрами, който стреля силно над вратата. За "бианконерите" интересните положения бяха два неточни удара с глава на Глейсон Бремер. 

През втората част Сасуоло показа друго лице, като бе по-активният тим на терена. В 56-ата минута Матия Перин трябваше да се намесва, след като Грегъри Дефрел скочи високо , за да играе с глава, но бе отказан от стража на Юве. 

В 64-ата минута по-добрата игра на домакините даде резултат. Отскочила топка стигна до Дефрел, който я прати в долния десен ъгъл на вратата за 1:0. 

Четвърт час преди края на мача Консигли се отчете с добро спасяване при удар с глава на Федерико Гати. 

Така "неровердите" събраха актив от 40 точки на десетата позиция, докато "старата госпожа" остава на седмо място с 44 и е на четири от шестия Аталанта, който има и мач по-малко. 

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!