ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ювентус победи трудно с 1:0 като гост предпоследния Кремонезе в мач от 16-ия кръг на Серия "А". Аркадиуш Милик отбеляза единственото попадение в добавеното време на срещата.

Още във втората минута Окереке имаше възможност да се разпише при контраатака, но Бремер успя да блокира удара му. В седмата минута Десерс пробва воле, с което прати топката над вратата. В 13-ата минута Окереке отправи с глава първия точен изстрел в двубоя, но Войчех Шчесни с лекота улови топката. Две минути по-късно Емануеле Валери прехвърли вратаря с удар с глава, но голът му не беше зачетен заради негова засада. В 18-ата минута Бремер игра с глава при центриране от фал, но не успя да насочи топката достатъчно добре. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

В 31-ата минута шут от разстояние на Мирети не намери целта. В 39-ата далечен изстрел на Филип Костич мина покрай вратата. До почивката Леонардо Серникола и Микеле Кастанети се отчетоха с пропуски.

В 58-ата минута Мирети стреля от дистанция, но Карнезеки изби в корнер. След неготово изпълнение Федерико Гати нанесе удар, който се оказа неточен. Последваха неуспешни опити на Костич и Федерико Киеза да се разпишат.

В 69-ата минута Десерс от Кремонезе можеше да открие резултата с изстрел от воле, но прати топката в близката греда.

В 78-ата минута Карнезеки изби шут на Рабио и последва корнер, след който Кийн стреля отблизо, но вратарят отново се намеси решаващо. Валери веднага отговори с опасен изстрел, който беше отразен от Шчесни.

В 83-ата минута Феликс Афена-Гиан опита центриране от аутлинията, което се отби в близката греда на вратата на Юве.  

В началото на добавеното време Милик изпълни пряк свободен удар, при който топката се отклони в гредата и влезе във вратата за победния гол в мача.

С прибавените три точки Ювентус събра 34 и е трети. Лидерът Наполи е с 41, а втори с 36 е Милан.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК