Ето как прогнозираха мача представителите на Еfbet Лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Торино и Ювентус не успяха да си вкарат гол за първи път от 26 февруари 2008 година насам и завършиха 0:0 в Дерби делла Моле от 32-рия кръг на Серия А. Така „бианконерите“ събраха 63 точки на третото място във временното класиране, докато „биковете“ са девети с 45.

В седмата минута Душан Влахович получи топката около точката на дузпата, но ударът му не бе точен и топката премина покрай десния страничен стълб. Само шест минути след това Андреа Камбиазо намери Мануел Локатели, който стреля над вратата.

В 31-вата минута Юве имаше златна възможност да излезе напред в резултата. Душан Влахович получи достатъчно време, за да си овладее топката и да стреля, но ударът му към долния десен ъгъл беше брилянтно спасен от Ваня Милинкович-Савич. В 42-рата минута Раул Беланова пусна дълго подаване към Никола Влашич, който нанесе удар с глава от точката на дузпата, но покрай десния страничен стълб.

Минута след началото на второто полувреме гол за Торино, дело на Дуван Сапата, не бе зачетен заради нарушение при изграждането на атаката. В 60-ата минута Войчех Шчесни спаси по великолепен начин удар с глава на Санабрия.

В 74-ата минута Мергим Войвода отправи мощен удар от воле към десния ъгъл, но Шчесни спаси по великолепен начин. Две минути след това Ювентус също имаше възможност за попадение, след като Кенан Йълдъз стреля силно от границата на наказателното поле след брилянтна солова акция, но Милинкович-Савич се справи с удара му към долния ляв ъгъл.

В добавеното време на срещата Валентино Лазаро засече хитро центриране на Карол Линети, но ударът му с глава мина над напречната греда.

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!