Ювентус и Торино завършиха 1:1 в градското дерби от 26-ия кръг на италианската Серия "А".

Матайс де Лихт (13) даде ранна преднина на "бианконерите" след центриране от корнер на Куадрадо , а домакините продължиха да бъдат по-активни. Последваха пропуски на Куадрадо и Мората. В добавеното време на първата част Белоти отправи удар с глава след центриране от корнер, но стреля покрай вратата.

Малко след почивката Войвода проби отляво и пусна към Мандрагора на границата на наказателното поле. Халфът отправи техничен удар, но вратарят Шчесни се намеси блестящо и изби в корнер. В 53-ата минута Дибала получи контузия и беше заменен от МакКени, пред който след това се откри отличен шанс за гол, но ударът му беше блокиран. 

Андреа Белоти (62) изравни за Торино след пробив и центриране на Брекало. "Биковете" продължиха да играят по-добре и само три минути по-късно Брекало отново проби отлично отляво и с пета пусна към Мандрагора, който потърси далечния ъгъл, но след рикошет топката мина покрай вратата. До края на мача нито един от двата тима не успя да вземе превес.

След равенството "старата госпожа" остава на четвърта позиция с 47 точки и на 3 пред петия Аталанта, който е с два мача по-малко, докато „биковете” са десети с 33 точки.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В СЕРИЯ "А"