Усмихни се. Днес е твоят рожден ден. Днес е денят, в който трябва да празнуваш. Да се усмихваш и да се радваш. Животът е прекрасен. Животът е твой и е в твои ръце. Не го пропилявай. Има за какво да се живее, има смисъл и съм сигурен, че ще го намериш. Имаш близки, които те обожават, имаш приятелки, които са готови на всичко за теб, имаш хиляди почитатели, които не спряха да се молят за теб.

Честит рожден ден, Цвети. Усмивка, пожелавам ти прекрасен живот. Сигурен съм, че ще се справиш, защото си боец. Та ти вече победи... за пореден път. Както го правеше толкова много години. Само световен шампион може да надвие всичко и всеки. Само световен шампион може да има такъв характер като твоя. Сега ти остава да живееш и да се радваш. Да започнеш отначало и да не се връщаш назад. Напред е твоят смисъл. Едва ли можеш да си представиш колко хора те подкрепят и обичат. Всъщност, ти го знаеш, виждаше го през всичките тези години, когато получаваше поредния медал. Днес ти си нашият герой. Медалът сега няма никакво значение, важното е, че си с нас и ще ни радваш...
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ

Агенция БЛИЦ благодари на лекарите на "Пирогов" за положените грижи, а на Цветелина Стоянова пожелаваме само здраве и щастие в живота.