Някой за първи път от много години си позволява да излезе и да обяви     , че е правен опит за уреждане на мач от елитното ни първенство. Някой си отворя устата и обявява шокираща новина. И това не е случаен човек, а Асен Букарев – врял и кипял първо като футболист, а сега и като треньор.

Е, това не е ли голов пас, който трябва да бъде завършен и превърнат в гол. Гол, който да попадне във вратата на тези, за които все се шушука, че вършат нещо нередно, но никой нищо не прави. Същите тези, които не ги знаем кои са, трябва да бъдат разследвани. А за да бъдат разследвани, е необходимо МВР и Прокуратурата да се самосезират.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

В последните месеци новият главен прокурор ни показа как се действа срещу задкулисието – със замах, смело, безкомпромисно и право в десетката. Май идва ред и на футбола.

Букарев, който по принцип е улегнал мъж, не издържа и обяви, че са правени опити неговият Витоша да полегне на Царско село. В случая на става въпрос за едно или две обаждания, а за масиран натиск от няколко страни. Става въпрос за Царско село, който през 2017 година беше разследван от УЕФА за съмнителни залози, а миналата попадна отново в полезрението на европейската централа за цели три мача. Тогава клубът беше глобен с 5000 лева.

Въпросът е какво ще последва сега…
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ