Когато играта на националите не върви, всички нападат БФС. Когато клубният ни футбол куцука, пак виновен е БФС. Когато гръмне някакъв скандал, пак тия от централата са виновни за всичко. Но когато се покаже светлина в тунела и бъде постигнат успех, никой не ръкопляска на хората от високите етажи на футболния съюз. Типично по български. Дайте ни само повод да плюем, няма кой да ни спре. Но при нещо положително никой не си прави труда да каже поне едно „Браво“.

Бравото обаче е неизбежно за младежите, за треньора им Александър Димитров и за Емил Костадинов, който е отговорник в БФС за младежките и юношеските национали.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Младите „лъвчета“ снощи ни постоплиха душите, попилявайки с 3:0 Полша в европейска квалификация. Победата беше напълно заслужена и бе постигната срещу силен и стойностен съперник. Над всички блесна Станислав Иванов, но не само той, а и целият отбор игра на ниво.

Именно младежите са светлината в тунела. И в никакъв случай не бива да си затваряме очите и да подминем с лека ръка победата им. Да, до класирането на европейските финали през 2021 година има още много път и не се знае дали ще успеем. Но е хубаво не само да оплюваме, но и да ръкопляскаме, когато някой е постигнал нещо положително. В противен случай малката светлина ще угасне… Нека не ѝ позволим. Нека поощрим момчетата. Те имат нужда от подкрепа.
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ