В Левски се опитват от години наред да уцелят правилния треньор и все удрят на камък. Колкото и да се въртят, колкото и да се усукват наляво и надясно, „сините” трябва да знаят, че единственият им шанс е този, който направи отбора шампион за последен път – през 2009 година. Това е Емил Велев.

Някои ще подскочат и ще започнат да вадят десетки аргументи, които са срещу Кокала. Едно е обаче да работиш в Монтана, където и Моуриньо да дойде, все тая ще бъде, едно е да си на „Герена”. А Велев ще се чувства в свои води в „Левски”. Това е родният му клуб, това е отборът, с който е ставал шампион на България и като футболист, и като треньор.

Няма защо да се търсят всякакви други варианти. Практиката от последните години показва, че всеки, който е седнал на треньорския „син” стол, се е катурвал. А за Левски са оставали само калъфките и нищо друго.
Затова, ако босовете решат да сменят Стойчо Стоев, да дадат нов шанс на този, който най-много заслужава. Тези, които обичат Левски, се надяват, че ръководство най-сетне е разбрало кой е правилният избор. Всичко това обаче, подчертаваме отново, трябва да се случи само ако се стигне до уволнението на настоящия треньор.
ДИМИТЪР АПОСТОЛОВ/БЛИЦ