Само допреди 20-ина дни в "Борисовата градина" лъхаше на голям оптимизъм. Всички бяха доволни от селекцията - ръководство, треньори и фенове. На "Армията" сякаш сънуваха розов сън, а на хоризонта светеше бляскавото бъдеще. За отрицателно време обаче сънят свърши, "червените" се събудиха и кошмарът надвисна със страшна сила над тях. И ако след равенството с Етър (2:2) над славният български тим замига предупредителната червена лапичка, то днес тя гръмна и ни показа, че ЦСКА е в тотален колапс. 

С изключително слаба и смешна защита ЦСКА се удави в Черно море на собствения си стадион. Нуно Томаш не става не само за "Армията", но и за Театъра на Армията. Чорбаджийски е пълна трагедия, а Стойчо Атанасов няма грам заслуга да носи свещената червена фланелка.  Но това не е всичко. Хаосът е завладял не само "армейския" отбранителен вал, но и халфовата линия и нападението. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Кой е виновен за всичко това, питат се верните фенове на 31-кратните шампиони. Вината е във всички ръководни фактори, които дърпат конците на стадион "Българска армия". Така ги дърпат, че ЦСКА се разпокъса на парченца още след втория кръг на новото първенство. Очевиден е фактът, че собственикът на клуба Гриша Ганчев беше подведен за селекцията. Още по-очевиден е друг факт - че с трима треньори на пейката ЦСКА заприлича на хилаво бебе, чиито баби не умеят да го дундуркат. Никой не знае защо сръбският клоун Милош Крушич е на треньорската скамейка и ръкомаха като невидял край тъчлинията. От целия този трагикомичен цирк страда най-вече най-големият капитал на ЦСКА - публиката. Феновете обаче, които са много търпеливи, не издържаха и изригнаха като мощен вулкан след днешния резил. И ако на "Армията" не се вземат крути мерки "армейският" отбор не само, че ще се прости с титлата, но няма и в тройката да попадне. Всеизвестно е, че абревиатурата ЦСКА означава Централен Спортен Клуб на Армията. Реално обаче днес ЦСКА означава - Централен Склад за Кошмар и Агония.
Ясен Яворов/БЛИЦ