Новият треньор на Крумовград Станислав Генчев коментира загубата с 0:1 при гостуването на бившия му отбор Лудогорец в срещата от 16-ия кръг на Еfbet Лига. 

"Лудогорец владееше повече топката, по-инициативни бяха, повече ситуации пред нашата врата. Причината да загубим е едно недоглеждане в ситуацията при гола и плахото начало. Непредизвикани грешки, не можехме да направим два-три паса. Това даваше самочувствие на Лудогорец. В атака не направихме почти нищо през първата част, през втората опитахме, но не стигнахме до голова ситуация. Без да вкараме гол тук трудно може да си тръгнем с точка или три от Разград“, каза Генчев.

"В защита съм доволен, в атака има какво още да се желание. Аз се надявам играта в защита да бъде на същото ниво и подобрена за следващия мач. Играта в атака трябва да се подобни, защото сме отбелязали 2 гола в последните 8 мача. Няма как да разчитаме само на 0:0", допълни той.

"Винаги има с какво да се изненадаме с ЦСКА. Класата в техния отбор е голяма, въпреки че не бяха убедителни в последно време. Трябва да сме агресивни и да играем смело. Нужно е да играем смело, атакуващо и да трупаме точки“, завърши Генчев.

Мачът Крумовград - ЦСКА е на 12 ноември (неделя) от 13:00 часа.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024