Голямата звезда на Крумовград Александър Колев вкара два гола и даде една асистенция за победата с 4:1 срещу Локомотив Пловдив на „Никола Щерев – Старика“ и след мача отново бе запитан за бъдещето си в отбора, заради много спекулации около него. Нападателят отговори, че е футболист на Крумовград и трябва да бъдат запитани шефовете на клуба.

„Мога да кажа – един доста добър мач, изигран от нас, с изключение на второто полувреме първите 10 минути. Това ни е малка слабост. Треньорите анализират грешките ни и се надявам да се подобрим. Оценката ми е много добра. Можеше да вкараме още 2-3 гола, но това е футболът. Не може да вкараш всяка ситуация. Имах удобна ситуация, но я подадох на Тонев. Той е ботевист и му е присърце да вкара. Всеки, който беше в добра позиция, му беше подадена топката. Щеше да се получи много добре, ако я беше копнал на втора греда, но живи и здрави. Победихме с 4:1 убедително и това е най-важното“, сподели Алекс Колев след мача.

„След 30-ата минута влязоха Митко Илиев и Петков. Тогава заиграха с четири човека. При 3:0 се опитаха да се върнат в мача, но заслужено победихме. Важно е да се забавляваме и да се надиграваме с отборите. Играем без напрежение. Резултатите вече постигнахме. Ако може да вземем максимално точки от останалите мачове. Аз съм футболист на Крумовград. Шефовете са там, питайте ги тях“, каза още водачът при голмайсторите в efbet Лига.