Крумовград ще продължи да играе домакинските си мачове на спортен комплекс "Никола Щерев-Старика" в Пловдив. Това обявиха от клуба чрез официално изявление.

"Синьо-жълтите" имаха желание да играят по-близо до Крумовград, докато успеят да изградят стадиона си, но както вече стана ясно, получиха отказ от Арда (Кърджали) да приемат съперниците си на "Арена Арда". 

Изявлението на Крумовград:

"Скъпи крумовградчани,

Радостни сме да ви съобщим, че през следващия състезателен сезон нашият отбор отново ще играе домакинските си срещи на спортен комплекс „Никола Щерев – Старика“ в Пловдив. Трудната ситуация, в която бяхме поставени, изчаквайки изграждането на нашия дом, както и невъзможността да играем по-близо до нашия град, създаваше реална опасност момчетата в жълто и синьо да нямат възможност да радват с играта си любителите на футбола в Крумовград.

В този критичен за нашия клуб момент ПФК Ботев Пловдив отново ни подаде ръка, за което благодарим искрено и от сърце. Няма да забравим големия жест, с който носителите на Купата на България доказаха за пореден път, че са наистина голям клуб.

Тренировките на отбора ще продължат да се провеждат на Оризари.

С уважение,

Ръководството на ПФК Крумовград".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

 

Скъпи крумовградчани, Радостни сме да ви съобщим, че през следващия състезателен сезон нашият отбор отново ще играе...

Публикувахте от ПФК Крумовград / PFC Krumovgrad в Понеделник, 20 май 2024 г.