Треньорът на Крумовград Атанас Рибарски очаквано бе разочарован след поражението с 0:1 в домакинството на Ботев Пловдив от третия кръг на първенството.

„Първото полувреме мисля, че тотално го проспахме и пропиляхме. Имахме неувереност и несигурност при владеенето на топката. Отстъпвахме при единоборствата, давахме на противника да сменя фронта на атаката и това ни затрудни“, заяви той минути след края на мача в Коматево.

„По-скоро непредизвикани грешки с топката. Знаехме, че времето работи за нас, Ботев игра преди дни мач, предстои му и друг. Ще гледаме и ще преценим за следващия мач каква тактика да изберем. За съжаление имахме проблеми със Сантана, след това и с Лазар. Сантана най-вероятно е със счупен нос. Направихме доста промени, имаме нови футболисти, които чакаме да се стиковат и да навлязат в игровия стил на отбора. Надявам се, че това ще стане в най-кратък период от време и отборът ще подобри представянето си“, продължи наставникът.

„Да, за съжаление най-много ме притеснява липсата на голови ситуации от игра. Стигаме до противниковото наказателното поле и там не можем да стреляме или да направим последното подаване. Трябва да се подобрим при отбелязването на попадения от игра и при статични положения. Когато не успяваш да отбележиш, това означава, че има неточности. Имаме нови хора, които помежду си нямат тази комуникация на хората от миналата година. Необходимо им е време, те имат качества и съм сигурен, че в следващия мач ще покаже различно лице. Във всяка фаза трябва да се подобряваме. Важно е да сме по-прецизни при владеенето на топката. Левски за мен играе най-красивият футбол в момента. Наблюдавах ги, създават много ситуации, ще гледаме нещата от днес, ще опитаме да ги подобрим и няма какво да се притесняваме“, завърши Рибарски с поглед към предстоящото гостуване на Левски.