Треньорът на Крумовград Станислав Генчев остана доволен след убедителната победа с 4:1 срещу Локомотив Пловдив в среща от 32-ия кръг на efbet Лига, след като победата продължи серията на новака до 14 поредни мача без загуба в елита. Специалистът отрече категорично да е водил разговори с Левски.

„Искам да поздравя футболистите за целия мач. Спазиха тактическа дисциплина, себераздаване и никакво отпускане. Точно това, което искахме. Да играем добре и да вкараме голове. Искам футболистите да изпитват удовлетворени от играта. Играчите показаха, че са професионалисти. Винаги е добре, когато поведеш на противника. Най-нормално е в началото да е равностойно. Локомотив Пловдив е добър отбор с добър треньор. Ние от втората ни ситуация се възползвахме. Даде ни психологическо предимство. Имахме много условия за контраатака. Затворихме полувремето с трети гол и съм изключително доволен от резултата, и от играта. Винаги има какво да се желае. Изпуснахме доста положения. Можеше да вкараме и пети, и шести гол. Това е част от играта. Много държа на бърз преход от защита в атака. Да достигаме до противниковата врата с малко подавания. Реализирахме и от статични положения, което ме прави щастлив“, сподели Генчев след мача.

„Имахме само един мач, в който поведохме и не успяхме да запазим разликата. Това беше срещу Пирин. При 3:1 бях спокоен, знаех, че ще вкараме четвърти гол. Дори без червения картон. Въпросът беше дали ще вкарат те втори гол. Това е част от историята (серията от 14 поредни мача без загуба). Никога досега новак не е записвал толкова голяма серия без загуба. От мач на мач футболистите играят все по-добре. Това е добре за всички в клуба, защото е имидж за треньори, ръководство и футболисти. Трябва да играем по същия начин както и днес. Да играем смело, без да се притесняваме. Не се съобразяваме с никой. Искаме да завършим сезона без загуба. Няма промяна. Днес е 10 май. Разговори между мен и Левски не е имало“, завърши категорично наставникът на новака в efbet Лига.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!