Tреньорът на Крумовград Станислав Генчев коментира победата с 2:0 срещу Славия в мач от последния 30-и кръг в редовния сезон и заяви, че неговите футболисти ясно са показали, че искат да играят в челната шестица.

„Много съм доволен, Славия е много добър отбор. Всички сме доволни. Футболистите се постараха, вложиха се максимално. Показахме, че искаме да играем в челната шестица. Сега вече нещата не зависят изцяло от нас, но нашето желание беше да победим, за да можем да играем в първата шестица“, каза Генчев след мача.

„Предният мач срещу Етър имахме 17 удара и 2 греди. И там направихме достатъчно, но завършващият удар ни липсваше. Последните три мача не сме допуснали гол. Много е важно да сме стабилни и в двете фази на игра. Момчетата се поуспокоиха, а и Серкан се завърна. Той е много важна фигура за нашия отбор. За съжаление, в последно време ни е доста скъсена скамейката. Налага се да импровизираме. Работим доста време заедно и футболистите са наясно във всяка една позиция какво се изисква. Имаме сега наказани. Пак ще трябва да измислим нещо ново, но се справяме“, добави наставникът на домакините.

„Винаги може и повече, но крачка по крачка. Знам колко трудно се получават нещата, за да се синхронизират футболистите. Играем срещу добри отбори. Нещата стават бавно. Колкото повече работим, толкова повече нещата се получават. Нашата цел е да се класираме колкото се може по-напред. Ако се класираме за първата шестица ще се надиграваме с най-добрите отбори. Ако не, ще се борим за седмото място. Към момента момчетата се представят впечатляващо. Благодаря им и само така можем да напредваме“, завърши Станислав Генчев.