Спортният талант на "Еврофутбол" Антоан Божилов ще представлява България на Световното първенство по лека атлетика за хора с увреждания в Лондон в дисциплината скок дължина. Състезанието започва в 22:20 часа българско време, а 23-годишният параолимпиец, чието лично постижение е 6.26 метра, е осми в стартовата листа. Желаем му успех и късмет!

Напомняме, че в понеделник, 17.07.2017 г. Антоан стана седми в крайното класиране на троен скок с резултат 12.99 метра, а в събота – 15 юли, взе 12-ата позиция на 100 м с 11.69 сек.

Калина Христова – още една от спортистите - чудо на "Еврофутбол", също трупа активи за спортната слава на България на европейски терен. Калина и Ивет Илиева (отборът на България по тенис на маса за кадетки до 15 години) заеха 14-ото място на европейското младежко първенство в Гимараеш (Португалия). Двете момичета победиха с категоричното 3:0 състава на Словакия и така влязоха в Топ 16 на Стария континент. 

Медийни партньори по програма "Спортни таланти" са: сайтовете BLITZ.BG, gong.bg, viasport.bg, bgathletic.com, ngobg.info, dir.bg, actualno.bg и sportlive.bg вестниците Еврофутбол и "Марица", агенция КРОСС, както и БНР и Дарик радио.