Вицепрезидентът на ИААФ Сергей Бубка бе награден снощи с почетния плакет на атлетически клуб „Правец 92”. Призът на легендарния спортист и световен рекордьор на овчарски скок, който е и председател на НОК на Украина и член на МОК бе връчен от шефа на клуба Сашо Бункин за подкрепата му за развитието на леката атлетика в Правец.

На 1 декември 2011 г Бубка преряза лентата на новата атлетическа писта в града. Плакет от Бункин получи и президентът на Българска федерация лека атлетика (БФЛА) Добромир Карамаринов. Тържеството по повод 20-ия рожден ден на КЛА „Правец 92” се състоя в ресторанта на „Правец Палас”.

Също така от страна на клуба благодарствен плакет бе връчен и на Община Правец. Бункин бе награден с призове от президента на БФЛА за усилията които полага за популяризирането на леката атлетика в Правец. Награди за КЛА „Правец 92” имаше и от община Правец и МФВС.

По-късно Бубка и Карамаринов и президента на Лукойл България Валентин Златев уважиха тържеството по повод 55-ия рожден ден на кмета на Правец Румен Гунински в клубната къща на „Правец Ризорт”. На 10-и октомври Карамаринов и Бубка заминават заедно за Малта, където ще се проведе календарната конференция на Европейската атлетическа асоциация.