Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Европейската шампионка на 100 метра Ивет Лалова обяви след триумфалното си бягане, че триумфът в тази дисциплина е била основната й цел на първетството в Хелзинки.
 
“Много добре звучи – европейска златна медалистка. Искам да го чувам отново и отново. Днес състезанието беше важно. Това не беше ден за големи резултати. Времето беше хладно, а пистата е много бърза и днес имах проблеми, които се появиха след бягането вчера. В един момент се надявах да не получа контузия или схващане”, призна българката
 
“Беше борба, борба за медали. Когато видях повторението на бягането се разочаровах от техниката си. Това не бях аз. Важното е, че взех златния медал. Това беше целта ми.”
 
“Вече два пъти бягах на 200 метра. Не мисля, че се представям добре, но предполагам, че треньорът ми е на друго мнение. Естествено, че ще се боря и в тази дисциплина, но основната ми цел беше златния медал на 100 метра. Тази дисциплина е черешката на тортата”
 
“За мен този медал е по-ценен от европейската ми титла на 200 метра през 2005 г., тъй като започнах годината с контузия и в един момент мислех, че ще пропусна Европейското. Когато пристигнах в Хелзинки си възвърнах самочувствието и бях готова за битка.”
 
“Основната причина, че оценявам този медал толкова високо, е че го чаках 7 години. През това време счупих бедрена кост и завръщането ми е много важно. Много здраво работих за този успех. Сега ми предстои сериозна битка на олимпийските игри. Искам да представя добре Европа. Повече европейски състезателки трябва да участват на финала на 100 метра”, завърши Ивет Лалова.