Сериозен удар понесоха организаторите на най-големия български лекоатлетически турнир "Павел Павлов", пише в. “7 дни спорт”. Причината е, че отговарящата за спорта в община Враца Светла Димитрова няма да преведе на директора на надпреварата Георги Павлов обещаните първоначално 12 000 лева. Бившата лекоатлетка отговаря за разпределението на средствата за спорт в община Враца.

"Имахме договорка със Светла общината да ни спонсорира с 12 000 лв., после станаха 6, а накрая ми обеща 4000. И тях обаче няма да даде. Логото на общината е върху всички рекламни материали за турнира, но в замяна не получихме обещаното. Странно как Димитрова управлява средствата, когато е и президент на клуб. По този начин се получава конфликт на интереси. Да не говорим, че и дипломата й от НСА е под съмнение. Турнирът ще го има и без тези пари, но не е коректно", коментира Георги Павлов, чийто клуб "Павел Павлов" е регистриран във Враца и е най-успешният в България.
 
В третото издание на "Павел Павлов", който вече е от категория "Класик", ще участват 250 атлети от над 30 държави. Надпреварата е на 27 юни на стадион "Васил Левски"./БЛИЦ