Световният рекордьор в спринта на 100 метра Юсейн Болт си пожела дете за ЧРД. Наскоро най-бързият човек на планетата скъса с чешката красавица Каролина Крезлова заради... забрана за печене на плаж. Това разкри 25-годишната секси чехкиня, която извади на бял свят подробности за съвместния си живот с ямайския спринтьор. "Все ме питат как е той в леглото. Ще си оставя този отговор за мен. Но когато тръпката в кревата изчезне, връзката за мен е изчерпана", споделя Крезлова в интервю за чешкото издание „Блеск”.

Царят на леката атлетика сега е соло, но постоянно си мисли за наследник. Болт разкри душата си в Швейцария. "Говоря често за децата, защото много искам да имам свое. На този етап обаче съм в търсене на подходящата жена", проплака най-бързият мъж на планетата. "Не е лесно да си Болт", обяви местният вестник "Льо Матен". Според изданието атлетът едва издържал на изкушението, което се разкрива от прозореца на хотелската му стая. Светкавицата е в Швейцария за участие в стартовете от Диамантената лига. Под балкона му девойки по бански и монокини събират тен на Женевското езеро.

Ямаецът обаче спазва сексдиета. Затова отпразнува рождения си ден в луксозния апартамент на "Ройъл Мандарин" само с най-близките си роднини и приятели. "Мъжете играхме домино, жените от родата си приказваха. Беше страхотно", обяви Болт и разкри, че предпочита тишината на Лозана пред Париж. "Бях там с майка си, но тук ми харесва повече. Обичам места, където децата могат да си играят спокойно и да се будя от чуруликането на птичките като у дома", добави той.