Пет часа и половина ръководството на Левски проведе извънредно заседание на Управителния съвет. Очакваха се новини, не грандиозни, но сериозни новини с оглед продължителността на събранието. Пълният абсурд дойде след неговия край, който бе малко преди 19:00 часа. Един по един големите и отговорни шефове в Левски се покриха. Часове преди края на заседанието Александър Ангелов мина бегом покрай журналистите и каза две изречения. Собственикът Иво Тонев и спортният директор Георги Иванов с бързи стъпки казаха традиционното: "Други ще говорят" и побързаха да се качат в автомобилите си.

Пред медиите застанаха обичайните напоследък представители на фенските структури - Васил Колев и Степан Хиндлиян. И двамата казаха общи неща за далечното бъдеще и какво ще се случи от тук нататък. Нямаше конкретика за слабото представяне на Левски, за бъдещето на Стойчо Стоев или за това на Георги Иванов-Гонзо...Общо взето бе казано, че Управителният съвет е приел, че нещата трябва да се променят, но как и с какви предложения - няма яснота.

"Феновете имахме среща с треньора Стойчо Стоев и Георги Иванов. Наясно сме, че привържениците сме крайно недоволни от това, което виждаме като представяне от първия отбор. Не говорим толкова като резултати - те са ок за целите, които им се поставят. Говорим за развитието, тъй като се повтарят едни и същи процеси. Един път завинаги беше казано и прието от УС, че нещата в Левски трябва да се променят. Не трябва да се фабрикуват едни и същи познати оправдания, да не се работи на парче. Трябва да имаме стратегия, не може да сменяме до без край треньори, да идват нови и да си тръгват. Даваме си сметка и какви са грешките. Адски много проблеми се поставиха днес, разговорите бяха откровени. Когато ние правим селекция и се конкурираме с отбори от втора дивизия в Турция, има логичен момент, към който да се обърнем - да развиваме и произвеждаме собствени играчи. Естествено, в този момент не можем да се изпънем и да кажем какво ще направим, но ние като УС съвсем скоро ще излезем със становище какво трябва да се направи", каза Васил Колев.

"Целта тази година беше Левски да продължи да съществува, да се стабилизира финансово, да погасява задълженията си и да има прозрачност в управлението си, която смея да твърдя, ние успяваме да осигурим с присъствието си тук. Разбира се, през есента Левски беше за известен период от време на първо място и много от привържениците вече започнаха да мислят за титла и т.н, както и за грандиозни успехи. Има обективни причини, поради които тази цел не може да бъде изпълнена. Основната ни цел беше да стабилизираме клуба. Продължаваме да работим по структурирането на самия клуб", добави Степан Хиндлиян.