Миноритарният акционер в Левски - Сдружение "Левски на левскарите", излезе с позиция, след като стана ясно, че генералният спонсор прекратява консултантския си договор с клуба, а средствата ще бъдат увеличени.

Официално: Босът на Левски с ексклузивна бомба за милиони

От Сдружението изразяват радостта си и подчертаха, че битката е била започната от бившия изпълнителен директор Ивайло Ивков, подкрепен от Станимир Стоилов.

Позицията на"Левски на левскарите":

"Скъпи Левскари,

Днес е Празник!

Ето, че във „Войната за ЛЕВСКИ“, която водим от години, вече можем да се похвалим с поредната спечелена битка. Битка, започната от Ивайло Ивков, в ролята му на изпълнителен директор на ЛЕВСКИ, подкрепена от Станимир Стоилов като лидер на Левскарите и визионер за бъдещето на любимия ни клуб и продължена от нас, като Левскари, които ще я водим докато не възтържествува „ЛЕВСКИ, ИСТИНАТА, СВОБОДАТА!“.

Един абсурден и без аналог в световната практика договор, по силата на който един футболен клуб се управлява от спонсора си и задлъжнява към него, е вече в историята!

В същото време, обидно малката сума пари, които досега спонсорът плащаше на Клуба, за да се асоциира с най-голямата марка в България – ЛЕВСКИ, вече е увеличена!

Само ЛЕВСКИ!

Левски на Левскарите!"